Tilaus- ja toimitusehdot

Tästä löydät Veneilykurssit.com verkkokaupan tilausehdot, jotka ovat voimassa 13.8.2016 alkaen..

(Ehdot on pyritty kirjoittamaan mahdollisimman selkeiksi, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, niin ota ihmeessä yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@veneilykurssit.com)

Verkkokaupan perustiedot

Tmi Joonas Tunturi (Y-tunnus 2770351-5 Pohjoiskaari 21 C15 00200 Helsinki, 0504861340, asiakaspalvelu@veneilykurssit.com) myy tuotteita yksityishenkilöille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ilmoittautumalla kursseille verkkosivuilta löytyvien lomakkeiden avulla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tästä poikkeuksena on sähköpostiosoite, jota käytetään myös lisämateriaalin lähettämiseen ja erityisesti asiakkaille suunnattujen erikoistarjousten lähettämiseen. Asiakas voi milloin vain päättää lopettaa sähköpostien vastaanottamisen, jokaisen  sähköpostin alareunasta löytyvän linkin kautta. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tuotteet maksetaan sähköpostitse lähetettävällä laskulla, jossa 14pv eräpäivä. Hinnat sisältävät ALV:n (24%).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Maksettuasi verkkokurssin, saat linkin siihen sähköpostitse. Huom! Mikäli olet ostanut kurssin, joka alkaa vasta myöhemmin, saat linkin kurssialustalle viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista.

Toimitusaika

Koska kyseessä on digitaalinen tuote, niin toimitusaika riippuu kurssin alkamisajankohdasta.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@veneilykurssit.com.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei toimi tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kurssin alkamisajankohdasta kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.