Saaristolaivurikurssin suorittaminen verkossa on tehokas ja mukava tapa oppia merenkulun perustaidot ja päästä jo ensi kesänä vesille nauttimaan turvallisesta ja rentouttavasta veneilystä.

Kurssin hinta 79€

Miksi veneilijäkurssi verkkokurssilla?

Riippumaton ajasta ja paikasta

Osallistu viikon välein ilmestyvälle uudelle tunnille mielipaikastasi, kuten kotisohvaltasi, lähikahvilasta tai kirjastosta. Voit osallistua koska vain uuden tunnin ilmestyttyä.

Paljon extra-materiaalia

Opetus tapahtuu pääosin videoiden avulla, mutta lisäksi saat lisämateriaalia, kuten esim. yli 50:n harjoituksen havainnolliset läpikäynnit.

100% rahat takaisin -takuu

Luotamme siihen, että tulet oppimaan kurssilla paljon. Siksi saat rahasi 100%:sti takaisin, ellet pääse (vapaaehtoisesta) tentistä läpi kahdella yrittämällä!

Saat lisäksi kurssin käyttöösi vuodeksi eteenpäin!

Mitä – Missä – Milloin

Saaristolaivurikurssi verkossa on kuusi viikkoa kestävä verkkokurssi. Voit aloittaa kurssin vaikka tänään ja se on sinun käytössäsi kokonaisen vuoden ajan.

Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi, mutta useimmille meistä säännöllinen viikoittainen suorittaminen on tehokkainta, joten kannattaa varata joka viikolle pari tuntia aikaa tietylle päivälle.

Yhden viikko-osion läpikäyminen kestää kaksi-kolme tuntia harjoituksineen. Kouluttaja vastaa kysymyksiin keskustelupalstalla, josta näet myös muiden kurssilaisten kysymykset ja vastaukset.

Vapaaehtoisesta tutkintotentistä voit lukea lisää Suomen Navigaatioliiton sivuilta.

Tarvitset kurssilla alla olevat materiaalit.

  • Saaristonavigointi, uusin 12. Painos (26€)
  • Carta Marina, harjoituskartta, uusin painos (13€)
  • Astelevy (10€-15€)
  • Yhdenkäden harppi (11€-20€)

Voit tilata materiaalit Suomen navigaatioliitosta tai merikartat.fi -verkkokaupasta. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla, voit myös noutaa näistä molemmista paikoista.

“Tämähän on ihan loistava juttu! Sopii ainakin minulle 110%:sti!”

- Leena -

“korvakuulokkeet tekevät opiskelusta häiriöttömän, loistavan oppimisympärisön, etenkin kun äänitys on onnistunut noin hyvin.”

- Henri -

“Joonas Tunturin koulutus oli seminaarin ehdotonta huippua!”  

- seminaaripalaute -

Tervetuloa opiskelemaan saaristo­laivuri­kurssille, ilmoittaudu tästä

 

Osta kurssi ja aloita vaikka tänääni!

 

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@veneilykurssit.com